De zwembroek trends van 2022

Wanneer je op vakantie gaat of een dagje strand gepland hebt dan wil je er natuurlijk ook goed uitzien in je zwembroek. De laatste jaren zie je gestaag een verandering in de zwembroeken die jongens en mannen dragen tijdens het zwemmen of zonnen. Waar vroeger de wijde zwemshort erg populair was, zie je elk jaar het aantal jongens en mannen in een strakke zwembroek toenemen. 

Ook de zwembroeken trend van 2022 zal gestaag steeds meer richting de strakke zwembroek gaan. Waar veel mannen en jongens nog enige angst voor het dragen van een strakke zwembroek hebben, zie je dat steeds meer jongens en mannen de stap naar deze zwembroeken durven te maken. 

Een strakke zwemboxer

Wanneer wij gaan kijken naar de verschillende soorten strakke zwembroeken dan zijn er diverse keuzes in modellen. Zo zijn er voor mannen zwemslips te koop, zwemstrings, wijde zwemshorts en strakke zwemboxers.  De wijde zwemshorts voor mannen zien wij de laatste jaren in overvloed in de zwembaden en op stranden. Van de strakke zwembroeken is vooral de strakke zwemboxer de afgelopen jaren veelvuldig aan populariteit aan het winnen. 

De strakke zwembroek weet steeds meer aan populariteit te winnen door het mooie model van de zwembroek. Een strakke zwemboxer is een nauwsluitende zwembroek voor mannen. Deze strakke zwembroek sluit netjes aan rondom de piemel, ballen en billen van de man. De zwembroek laat daarom minder tot de verbeelding over en vrouwen vinden mannen in deze zwembroek er erg sexy uitzien. 

Zwembroeken angst voor mannen

Omdat de strakke zwembroek meer laat zien dan een wijde zwembroek heerst er bij veel mannen enige angst om de zwembroek te dragen. De steeds populairder wordende strakke zwemboxer, sluit exact aan op de piemel, ballen en billen van de man. Eigenlijk laat de zwembroek dus gewoon goed zien wat de man in huis heeft. 

Toch geeft deze zwembroek vooral een sportief tintje mee en laat de man met het dragen van deze zwembroek zien dat hij trots is op zijn lijf. Waar vrouwen al vele jaren strakke en minder verhullende zwemkleding dragen, beginnen ook steeds meer mannen deze stap aan te durven. 

De strakke zwemboxer zal daarom ook in 2022 weer gestaag aan populariteit gaan winnen. Vooral felle kleuren zoals bijvoorbeeld oranje, neon geel of groen zijn de kleuren voor het jaar 2022. Wist je dat je angst voor het dragen van een strakke zwembroek gemakkelijk is om te overwinnen? Bekijk 8 tips om je zekerder te voelen in een strakke zwembroek.

Foto bij Vakantiedeal.nl

 Een super mooie strakke zwemboxer kopen voor mannen? 

De strakke zwemboxer is de trend voor 2022 voor mannen!