Welke strakke zwemboxer voor jongens is hip in 2022?

De afgelopen jaren weet de zwemboxer voor jongens steeds meer aan populairiteit te winnen. Steeds meer vaders en moeders kopen een strakke zwemboxer voor jongens voor hun zoon. Om deze reden zie je ook steeds meer jonge jongens in de mooie strakke zwembroek rondlopen op het strand en in het zwembad. De zwemboxer voor jongens is geschikt voor alle leeftijden. Wanneer de maten van de strakke zwemboxer voor jongens niet langer toereikend zijn, dan kun je overstappen op de zwemboxers voor mannen. Veel jongens vinden de zwemboxer ook erg lekker zitten en lopen graag in een mooie stoere strakke zwemboxer rond. Wil jij weten welke zwemboxers in 2022 helemaal hip zijn? Lees dan vooral verder, wij vertellen je hier alles over. 

1: Jongens zwemboxer met streepjes

Streepjes zijn helemaal hip in 2022. Ook voor jonge jongens zijn de streepjes op zwembroeken niet meer weg te denken. Kies voor een prachtige strakke zwemboxer voor jongens met kleurrijke streepjes en laat je kind meedoen aan de trend van 2022.

2: De tweekleurige zwemboxer voor jongens

Weet jij wat in 2022 helemaal cool is voor kinderen in strakke zwembroeken? De strakke zwembroek voor jongens met tweekleuren op de zwemboxer. Dan bedoelen wij niet gewoon streepjes, nee de bovenrand van 1 cm heeft een mooie afwijkende kleur van de rest van de zwembroek. In zo'n zwembroek maak je als jonge jongen pas echt de blits!

3: De ovale zwemboxer voor jongens

Eigenlijk kent iedereen deze samenstelling van de strakke zwemboxer voor jongens wel. Deze samenstelling zie je tevens heel veel terug in zwembroeken van heren. De zwembroek is namelijk gewoon 1 kleur. Vaak zwart, maar ook verkrijgbaar in enorm leuke kleuren. Elk jaar komt deze zwembroek wel weer terug in het rijtje van trends, de zwembroek is door zijn kleur namelijk niet hypegevoelig. 

4: Figuurtjes zwemboxer voor de jongste jongens

Voor de jongste jongens onder ons blijven de strakke zwemboxers met figuurtjes natuurlijk helemaal leuk. Voor de jonge jongens is niets leuker dan rond te mogen lopen met visjes op je zwembroek of andere leuke figuren. Het voordeel van de zwemboxers voor jongens is tevens dat deze geschikt zijn om zwemluiers onder te dragen. 

Foto door Porapak Apichodilok via Pexels