De leukste drankspellen voor op vakantie

Ben jij ook gek op spelletjes en op vakantie? Voor jongeren staan vakanties vaak gelijk aan feesten, drank en seks. Een jongerenvakantie is natuurlijk met uitstek geschikt voor het spelen van een leuk spel, met of zonder drank. Bij alle drankspellen zijn dranken gemakkelijk te vervangen door bijvoorbeeld frisdrank of water. Er zijn verschillende soorten drankspellen te vinden die erg leuk zijn om te spelen met je vrienden. Een drankspel spelen met je vrienden zorgt voor een momentje ontspanning en je hoeft je nog steeds niet te vervelen.

Een drankspel meenemen op vakantie

Wanneer je jouw vakantie al geboekt hebt is het tijd om te bepalen wat je allemaal meeneemt op vakantie. Vergeet je drankspel niet en kies bij uitstek voor een drankspel dat geschikt is om mee te nemen op reis. Het is natuurlijk wel zo handig dat je een spel in je koffer kunt vervoeren en niet nog extra koffers of tassen mee moet nemen om je drankspel te vervoeren naar vakantie. Kaartspel of dobbelspel is natuurlijk gemakkelijker te vervoeren dan bijvoorbeeld een beerpong tafel.

Voor hoeveel personen is het drankspel?

Waarschijnlijk ga je jouw vakantie niet alleen doorbrengen en wil je het spel lekker kunnen spelen met al je vrienden. Een zuipvakantie voor jongeren is natuurlijk een sociale aangelegenheid en de vakantie breng je vaak door in groepen. Het spel moet dus zeker geschikt zijn voor meerdere personen. Heb je er ook al aangedacht dat niet elk spel geschikt is voor zowel mannen als vrouwen? Het is vaak leuk als ieder geslacht mee kan doen aan het spelen van het spel. Vaak maak je op je zuipvakantie snel nieuwe vrienden en schuiven er al snel meer mensen aan bij het spelen van je drankspel dan je in eerste instantie had verwacht.

Veel plezier met drankspellen op vakantie

Een drankspel moet op vakantie natuurlijk vooral voor een hoop plezier zorgen. Doe de spelletjes daarom op de manier zoals jullie dat willen. Heb je geen zin in drank? Kies dan voor frisdrank of bijvoorbeeld water. De spellen zijn prima en even leuk te spelen zonder alcoholische dranken, maar ook juist met zeer sterke drank wanneer jullie dat wensen. Wat vooral belangrijk is bij het spelen van een drankspel is het beleven van een hoop plezier. Met onderstaande drankspellen zal je zeker een hoop plezier beleven op jouw zuipvakantie met vrienden.

1# Speel Stef Stuntpiloot

 

 

2# Speel Panja - Het leukste drankspel 

 

3# Speel Alcoholly - Het drankspel zonder einde

Foto door cottonbro via Pexels