Bestaat er een zondoorlatende zwembroek?

Lig je al lekker de hele zomer op het strand, doe je er alles aan om lekker bij te kleuren, trek je uiteindelijk je zwembroek uit en is alles daar nog spierwit. De spierwitte billen en voorzijde is geen gezicht en dat probleem zullen veel mannen uiteindelijk herkennen. Maar wat is hier de oplossing voor? Bestaat er bijvoorbeeld een zondoorlatende zwembroek, zodat ook je billen en voorzijde in zijn geheel lekker bruin zal worden? Wij geven je in dit artikel het antwoord en de oplossing voor het probleem.

De makkelijkste oplossing voor alles bruin

Om bruine billen en een bruine voorkant bij de man te krijgen is er natuurlijk een zeer simpele oplossing. De gemakkelijkste oplossing is om zonder zwembroek te zonnen en zo alles mooi egaal te bruinen. Toch is voor veel mannen dit geen optie en natuurlijk is dit ook niet overal toegestaan. Durf je niet naakt te zonnen of is dat niet mogelijk, er is gelukkig nog een mooie oplossing om toch alles lekker te bruinen.

Kies voor de zondoorlatende zwembroek

Een andere goede manier om toch alle onderdelen van het lichaam te kunnen bijkleuren is het gebruik van een zondoorlatende zwembroek. Toch zijn er niet heel veel zondoorlatende zwembroeken te vinden op de markt. Een strakke zondoorlatende zwembroek of een wijde zondoorlatende zwembroek is ook niet geheel zonder risico. Het is raadzaam om alles onder je zwembroek goed in te smeren met zonnebrand, de zondoorlatende zwembroeken bieden namelijk maar een beschermingsfactor van 6.

Hoe werkt een zondoorlatende zwembroek?

Waar een normale strakke zwembroek voor mannen een goede stofdichtheid heeft, heeft de zondoorlatende zwembroek dit juist helemaal niet. Een zondoorlatende zwembroek is eigenlijk gewoon transparant. Dit is ook de reden waarom de beschermingsfactor van deze mannen zwembroek zo laag is. In de zondoorlatende zwembroek zitten simpel gezegd allemaal zeer kleine gaatjes. Door een design of print aan te brengen op de zwembroek zie je dit echter bijna niet.

Er zijn niet heel veel zondoorlatende zwembroeken op de markt, toch hebben wij een mooi aanbod aan zondoorlatende zwembroeken voor je op een rijtje gezet. Bekijk zondoorlatende zwembroeken voor heren en jongens.

Foto door Sebastian Voortman via Pexels